Over Free a Girl

Free a Girl bevrijdt wereldwijd jonge meisjes die gedwongen worden tot prostitutie. Naast de bevrijdingen wordt er keihard gewerkt aan preventie, het aanpakken van straffeloosheid, lobby & advocacy, rehabilitatie en de re-integratie van deze meisjes. Free a Girl werkt samen met 14 partnerorganisaties in India, Nepal, Bangladesh, Thailand, Laos, Irak, Brazilië en Nederland. De afgelopen 11 jaar hebben ze bijgedragen aan de bevrijding van meer dan 4.300 meisjes.

Free a Girl is opgericht door Evelien Hölsken, Roelof van Laar, Arjan Erkel en Yolanthe Sneijder Cabau.

Lock me Up – Free a Girl is een initiatief van Wimmy Hu. Andere ambassadeurs zijn Monica Geuze, Anna-Alicia Sklias, Conchita Leeflang, † Dave Mantel,  Belle Perez, Gwen van Poorten, John Ewbank, Jojanneke van den Berge, Niels Geusebroek, Thomas Berge, Tim Hofman en Wesley Sneijder.