Freedom Fighter van de week!

Ik ben Freedom Fighter geworden van afgelopen week, omdat ik die week het meeste sponsorgeld binnen heb gehaald! Iedereen die heeft gedoneerd: superbedankt!

Medisana TargetScale 3

Ik heb dus afgelopen week het meeste geld opgehaald van alle deelnemers en daarmee heb ik een TargetScale 3 Lichaamanalyse weegschaal gewonnen van Medisana.
Daar ben ik natuurlijk ontzettend blij mee, maar ik doe deze actie niet voor mezelf, maar voor de meisjes. Daarom geef ik deze weegschaal aan de hoogste donateur van deze week!
Voor maar €50,- kan Free a Girl een meisje uit de prostitutie halen en een eerlijke kans geven op een beter leven, maar elk bedrag is welkom. Doneer nu.

Fles wijn bij elke donatie van €50,- of meer

Bon Import uit Almere doneert een fles wijn aan elke donateur die €50,- of meer doneert! Bon Import is importeur van wijn en andere dranken zoals speciaalbieren. Ze importeren onder meer uit Spanje, Duitsland, Portugal en Frankrijk. Ben je een wijnliefhebber? Kijk dan zeker even rond in hun webshop Wijny.nl.

Logo bon import wijnen en andere dranken
passie voor wijn
Bon Import, heel erg bedankt voor jullie gulle donatie!

Doneer nu!

Heb je nog niet gedoneerd? Doneer dan nu. Doneer je meer dan €50,-, stuur dan even een mail naar info@royoverbeek.nl voor jouw fles wijn. Alvast bedankt namens alle meisjes die nu nog gedwongen in de prostitutie werken!