Team meetup

Gisteren hadden we een kleine ‘vergadering’ met alle deelnemers van Lock me Up – Free a Girl bij Brasserie Julia. De spelregels van de dag zijn uitgelegd, de shirtjes worden besteld en er is geproost op een hoog bedrag! Wat mij betreft, kan het beginnen.

De spelregels

Iedere deelnemer wordt op zijn dag om 10 uur ’s ochtends opgesloten in een kooitje van 1 x 2 meter. We krijgen water en we mogen zo vaak plassen als nodig, maar we krijgen alleen om 18.00 uur een klein kommetje rijst. Dat is al het eten waar we het mee moeten doen. Ook mogen we in het kooitje laptops, tablets en mobiele telefoons meenemen om de buitenwereld te laten delen in onze ervaringen.

Het wordt waarschijnlijk erg koud, ondanks de terrasverwarmers die hangen bij Brasserie Julia. Bewegen is er niet echt bij in zo’n klein hokje en het eten is ook niet genoeg om je warm te houden.

Acties

Tijdens de dag hangt er aan mijn kooitje een collectebus, zodat iedereen die langskomt cash kan doneren. Verder gaan we alle dagen lootjes verkopen voor €2,- per lot waar mooie prijzen mee te winnen zijn, zoals dinercheques. De winnaars worden op de slotavond bekend gemaakt.
Verder hebben we het gehad over een grabbelton met mooie prijsjes voor kinderen.
Sowieso is er elke dag live muziek van verschillende artiesten. Houd ook de officiële Facebook-pagina in de gaten voor het laatste nieuws. Hier kan je ook de andere deelnemers zien en op welke dag zij worden opgesloten.
Kom je ook? Meld je aan bij het event!