Locaties Lock me Up

Lock me Up – Free a Girl vindt plaats door het hele land bij verschillende horeca gelegenheden. In Almere gaat het feest plaats vinden bij Brasserie Julia. Klik hier voor de overige locaties.

Almere-Haven en de havenkom

Brasserie Julia bevindt zich in de havenkom van Almere-Haven. Al is dat op landelijk gebied niet heel oud, Almere-Haven is de oudste wijk van Almere. In de jaren 70 betrokken hier de eerste Almeerders hun woning.
De havenkom is een gezellig horecagebied waar je ook met de boot vanaf het Gooimeer kan komen. Er zitten verschillende restaurants en cafe’s en in de haven ligt permanent een pannekoekenboot.
De havenkom ligt aan het centrum van Almere-Haven waar verschillende leuke, kleine winkels zitten zoals een slager, bakker en een kaasboer, maar ook handige, grote ketens zoals Blokker, Action, Hema en Etos. Lokaal wereldberoemd is het ijs en de milkshakes van IJssalon Mariola. Elke vrijdag staat er markt door het hele centrum en begin september vindt weer het gratis Havenfestival plaats.

Brasserie Julia

Brasserie Julia is van John van Beemd en zijn dochter Julia. Ze zijn dagelijks, behalve op dinsdag, geopend voor lunch en diner. Normaliter zijn ze op dinsdag gesloten, maar voor Lock me Up op 14 mei zijn ze gewoon open.
Het is een gezellig restaurant met een goede no-nonsense kaart waar de huisgemaakte burgers prominent bovenaan staan. Verder hebben ze een uitgebreide wijnkaart en de gangbare speciaalbieren.

Reserveren kan op de website, telefonisch via 036-5311557 of via reservering@brasseriejulia.nl
Hopelijk tot 14 mei bij Brasserie Julia!