De Lock me Up-veiling

De actie Lock me Up – Free a Girl heeft ook een veiling! Ik moest er even over nadenken, maar inmiddels heb ik een aantal supertoffe veilingitems geupload.

Surfschool Zeewolde

Persoonlijk houd ik erg van windsurfen en dat doe ik het liefst bij Surfschool Zeewolde. De mede-eigenaar Pieter Warnsinck ken ik al heel lang en bij hem en zijn vriendin Conny is het altijd gezellig.

Pieter was zo aardig om me te helpen met mijn sponsoring voor Free a Girl door een privécursus windsurfen en een uur SUPpen te doneren voor de veiling.
De privécursus is geschikt voor alle niveaus. Ook als je al kan windsurfen kan Pieter of één van zijn collega’s je nog wel iets bijbrengen. De les duurt een uur en daarna mag je nog een uur vrij surfen. Professioneel materiaal zit natuurlijk inbegrepen.

Vind je windsurfen te spannend? Dan kan je ook bieden op een uurtje SUPpen oftewel Stand Up Paddlen. Je krijgt een board mee en daarmee kan je kalm over het Wolderwijd. Lees meer over Surfschool Zeewolde en over wat ze nog meer aanbieden.

Computerhulp en ontwerp logo + huisstijl

Daarnaast heb ik twee collega’s van mij bereid gevonden om hun tijd te investeren.

Nick Hooijenga weet ALLES van computers, servers, bedrijfsnetwerken en nog meer. Toen ik zijn LinkedIn checkte om de veilingtekst te schrijven en mensen te laten weten waar hij mee kon helpen wist ik niet waar ik moest beginnen. Ga er dus maar vanuit dat als je een computergerelateerde vraag hebt, dat je op dit item moet bieden.

Daniel Almering is professioneel grafisch designer die een goed oog heeft voor functioneel design. Ben jij ondernemer of wil je een bedrijfje beginnen? Dan kan je niet zonder logo en goede huisstijl. Doe een mooi bod en Daniel gaat voor jou aan de slag!

Check al mijn veilingitems hier!